УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Як безпомилково визначити, що підшипник маточини Ланос вийшов з ладу?

26.01.2022
Як безпомилково визначити, що підшипник маточини Ланос вийшов з ладу?, Фото

Ходова частина — головний вузол будь-якого автомобіля. Саме вона забезпечує безпеку водія та пасажирів. Основною деталлю ходової частини є передній ступичний підшипник. Його поломка загрожує втратою керування над транспортним засобом, тому завдання водія — постійно перевіряти, в якому стані знаходиться підшипник маточини Ланос та у разі його зносу здійснити заміну.

Як визначити, що ступичний підшипник Ланос вийшов з ладу?

Виявити неполадку можна під час руху автомобіля. Про це скаже гул, який згодом посилюватиметься і його неможливо буде переплутати з працюючою трансмісією. Звук зростатиме, коли машина входитиме в один із поворотів. До речі, саме в такий спосіб можна визначити, в якому боці ховається проблема, справа або ліворуч.

Необхідність купити підшипник маточини Ланос у більшості випадків виникає у тих водіїв, які нехтують запобіжними заходами, коли вони проїжджають погані ділянки дороги. Достатньо одного сильного удару — і зношування деталей збільшується в кілька разів. 

Цікава деталь: термін служби деталі комплектуючих у Європі становить у середньому 300 тисяч кілометрів, а в нашій країні 100-150.

Щоб збільшити термін, рекомендуємо користуватися мастилом гарної якості. Однак якщо в процесі експлуатації в неї потраплять різні домішки, то ризик поломки збільшиться в кілька разів.

Де купити підшипники?

Не варто виявляти поспіх при підборі комплектуючих. Купуйте підшипники маточини на Ланос тільки у перевірених місцях, попередньо переконавшись у наявності заводських гарантій.
 

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі