УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Як виявити несправність підшипника маточини Москвич 2141

03.02.2022
Як виявити несправність підшипника маточини Москвич 2141, Фото

Для виробництва підшипників передньої та задньої маточини на Москвич 2141 використовується високолегована сталь. А використання консистентного мастила, яке має високі антифрикційні властивості суттєво збільшує ресурс деталі. Кожен автовласник завжди повинен бути на чеку та “прислухатися” до роботи транспортного засобу, щоб визначити поломки. 

Наступні поради допоможуть визначити несправність ступичного підшипника

Існує кілька перевірених способів, які допоможуть визначити стан ступичних підшипників, заднього та переднього. Плюс їх у те, що це може зробити абсолютно кожен без використання спеціалізованих інструментів.

Звертайте увагу на такі ознаки:

  • Під час їзди ви чітко чуєте гул. Однак він залежить від швидкості авто, а не від вибраної передачі. 
  • Проїжджаючи нерівні ділянки дороги, ви відчутно чуєте металевий стукіт.
  • Під час руху на високій швидкості по нерівній дорозі люфт керма збільшується. 

Підсумувавши, можна сказати, що поява гулу є найявнішою ознакою поломки ступичного підшипника. І ми поділимося простим способом визначити, чи це так насправді. Виберіть рівну ділянку дороги, в ідеалі, щоб вона була порожньою. Потім потрібно розігнатися до швидкості, на якій з'явиться гул, при цьому трохи “залишайтеся” кермо ліворуч-праворуч. Залежно від того, з якого боку з'являється гул, у тому боці й криється проблема.

І ще одне важливе питання, де можна купити підшипник передньої маточини москвич 2141?

Щоб бути впевненими в тому, що ви дійсно купуєте якісну модель, робіть покупки тільки в перевіреному місці. І для тисяч українців таким місцем став наш інтернет-магазин.

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі