УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник SKF: оригінал чи підробка

01.11.2019
Підшипник SKF: оригінал чи підробка, Фото

У сучасному світі, де інновації і технології стрімко розвиваються, необхідно бути на «гребені хвилі» і користуватися всіма науковими досягненнями. Що стосується світу підшипників, то поряд з прогресом в сфері виробництва, на превеликий жаль, прогрес в області контрафактних товарів також варто відзначити. Підробки найчастіше зустрічаються на високоякісні і, відповідно, дорогі бренди підшипників. Реалізація контрафактних товарів не тільки призводить до втрати прибутку того бренду, на який була випущена не оригінальна продукція, але найголовніше - це дуже підриває їх репутацію.

Щоб захистити себе і своїх клієнтів від контрафактної продукції, преміум-бренди шукають різні способи. Яскравим прикладом боротьби з не оригінальною продукцією є шведська компанія SKF, яка випустила мобільний додаток «SKF Authenticate». За допомогою цього додатка споживачі продукції даного бренду можуть передавати інформацію та фотографії продукції, яка їх цікавить, для підтвердження її справжності. У використанні ця програми дуже проста і зрозуміла. Для перевірки на справжність підшипника Вам необхідні лише смартфон і електронна пошта.

Завантажити додаток Ви можете:

SKF Authenticate

Після встановлення, Ви заходите в додаток і одразу перед Вами відкривається інструкція із застосування, російською мовою, із зазначенням, що необхідно зробити: якісні фотографії, упаковки в цілому, з усіх боків, будь-яких видимих етикеток і штрих-кодів, а також, при наявності, додаткових документів.

SKF Authenticate

Після прочитання, Ви побачите внизу значок фотоапарата і «Почати», натискаєте. Додаток Вам запропонує сфотографувати або розпочати показ фотографій. Після того як фотографії додані, натискаємо «Ок» і «Далі». З'явиться вікно «Інфо», де необхідно заповнити поля:

  • Постачальник (у кого Ви придбали товар);
  • Коментар (яке питання Вас турбує щодо даного товару);
  • Ваша контактна інформація.

SKF Authenticate

Після заповнення всіх полів, натискаємо кнопку у верхньому правому куті «Відправити». Вам висвітиться повідомлення про те, що лист відправлено і скоро Ви отримаєте відповідь.

Повернувшись на головну сторінку додатку, Ви зможете переглянути свій запит в Архіві, а також створити новий запит, їх кількість не обмежена, абсолютно безкоштовна і в найкоротші терміни надається інформація про справжність товару.

Перевіривши пошту, Ви знайдете лист від менеджера компанії SKF з відповіддю про статус даного товару. Технічна підтримка компанії працює на вищому рівні, відповідь не змусить себе довго чекати. Сервіс є дуже зручним, адже при наявності інтернету, Ви можете в будь-якій точці світу упевнитися в оригінальності необхідної Вам продукції.

Купити оригінальні підшипники SKF в Україні ви можете за допомогою онлайн каталогу нашого сайту (клікни на зображення)

Купити оригінальні підшипники SKF в Україні

З повагою, Podshipnik.ua.

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі