УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge

20.03.2024
Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge, Фото

 

Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge

         За реалізацію повного приводу Nissan X-Trail/Rouge відповідає електромагнітна муфта. Вона була розроблена компанією Borg Warner. Алгоритм роботи досить простий - при пробуксовуванні передніх коліс, чи бажанні різко прискоритися з місця, на допомогу приходить задня вісь, яка автоматично підключається даною муфтою.

      Муфти цього типу досить поширені у зв'язку зі своєю простотою, і їх можна зустріти на кросоверах Hyundai, KIA, Ford, Mitsubishi. Toyota, GM, SangYong і т.д.
      Але навіть якщо дотримуватися правил експлуатації автомобіля, муфта все одно рано чи пізно вийде з ладу. Однією з найпоширеніших проблем внаслідок нагрівання муфти є вихід з ладу головного підшипника.


       Підшипник муфти заднього мосту Nissan Rogue - це кульковий радіальний підшипник (6820-2RS), який дозволяє муфті вмикатися та вимикатися. Він розташований в задній частині диференціала і піддається впливу елементів, тому важливо утримувати його в чистоті та мастилі. Це супроводжується під час їзди сильним гулом та не рідко підклинюємо муфти. Залишивши цю проблему без уваги, ми можемо спровокувати повний розкол підшипника і, як наслідок, призвести до пошкодження корпусу муфти.


        Ось кілька порад щодо заміни підшипника муфти заднього мосту Nissan Rogue:
- спочатку зніміть муфту заднього моста;
 - потім зніміть старий підшипник із муфти;
- нанесіть трохи мастила на новий підшипник;
- встановіть новий підшипник на муфту;
- встановіть муфту заднього моста на місце.
За потреби заміни даного підшипника (6820-2RS) вибрати його можна за посиланням  https://podshipnik.ua/catalog/search-sizes?search=6820-2rs&search-sizes=0 .

- установите муфту заднего моста на место.

 При необходимости замены данного подшипника (6820-2RS) выбрать его можно  по ссылке https://podshipnik.ua/catalog/search-sizes?search=6820-2rs&search-sizes=0 .

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі