УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник передньої маточини газ 53: симптоми несправності

03.02.2022
Підшипник передньої маточини газ 53: симптоми несправності, Фото

Що таке ступичний підшипник, знає кожен автовласник. Але, як правило, це відбувається тоді, коли під час руху починає бути чутний зростаючий гул. Якщо таке трапилося і з вами, і вам потрібно купити підшипник передньої або задньої маточини газ 54, потрібну модель ви знайдете на сторінках нашого інтернет-магазину. 

 

Що таке ступичний підшипник і для чого він потрібний?

Ця деталь є важливим елементом ходової частини будь-якого автомобільного транспорту. Його завдання полягає в тому, щоб забезпечувати плавний та рівномірний рух коліс. Але процес руху неможливий без постійного впливу високих навантажень, тому для виробництва підшипників використовуються тільки міцні матеріали.

Після того, як пробіг машини перевищить позначку в 100-150 тисяч, почнуть з'являтися перші ознаки того, що ступичний підшипник вийшов з ладу. Загалом тривалість роботи деталі залежить від того, наскільки якісний виріб було встановлено  і наскільки акуратною є ваша манера руху. 

Але навіть найякісніший підшипник рано чи пізно вийде з ладу, тому щоб не наражати ні на себе, ні на пасажирів, ні на інших учасників руху небезпеки, проводьте діагностику деталей авто і відразу ж змінюйте зношені деталі на нові.

Інтернет-магазин “ВПК-Підшипник” — це підтримка всіх автовласників України. У нас найбільший товарний асортимент та вигідні ціни на всю продукцію.

Останні статті

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі 

Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge

20.03.2024

Підшипник муфти заднього мосту Nissan Rogue - це кульковий радіальний підшипник (6820-2RS), який дозволяє муфті вмикатися та вимикатися.... далі