УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник на Газель — надійна опора колеса

03.02.2022
Підшипник на Газель — надійна опора колеса, Фото

Автомобілісти знають, що підшипники маточини є ключовим елементом маточини і всієї ходової частини авто. Вони забезпечують комфортне керування транспортним засобом та загалом впливають на безпеку їзди. Так, якщо вийшов з ладу ступичний підшипник Газель, не варто відкладати його заміну на потім, щоб це не звернулося найнегативнішими наслідками.

Гудить підшипник! Що робити?

Як правило, пасажири авто можуть чути лише музику або шум покришок. А ось завдання водія полягає в тому, щоб дослухатися інших звуків автомобіля. Часто буває, що шум авто нагадує ні більше, ні менше, ніж гул реактивного літака. Почули таке гудіння? Знайте, що з ладу вийшов підшипник маточини Газель.

Такий шум здатний заглушити голос співрозмовника, але це не найголовніше. Куди актуальніше питання — чи можна в принципі їздити на такому автомобілі?

Гудіння — це лише початок. Далі може виникнути потріскування, що йде від коліс. І найсумніше, коли не витримавши обертів маточини, підшипник просто розвалюється. Це загрожує клином колеса, що може статися в найнесподіваніший і невідповідний момент, і автомобіль може занести в будь-який бік. 

Чим ще загрожує поломка підшипника задньої або передньої маточини на Газелі?

До поломки шарнірної опори важеля підвіски та деформації півосі. У результаті майбутній ремонт вимагатиме від вас куди більших матеріальних вкладень, ніж своєчасна заміна підшипника маточини. Яку, до речі, за наявності досвіду та відповідних інструментів можна зробити самостійно.

Правильне рішення — своєчасна заміна підшипника маточини та відповідні за розміром та ціною моделі ви знайдете на сторінках нашого інтернет-магазину.

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі