УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Авео Т250

03.02.2022
Підшипник маточини Авео Т250, Фото

Невтішний стан вітчизняних доріг надає на підвіску та ходову частину Шевроле Авео значно більший вплив, ніж те, деталь якої якості була встановлена. Проте вибирати запчастини потрібно максимально підготувавшись, тому що вартість та якість продукції у різних фірм відрізняється. Зокрема, це стосується підшипника маточини авео т250.

Підшипник маточини авео т250 — розміри, опис, характеристики

На автомобілі цієї марки встановлюються 2 види передніх ступичних підшипників, з зовнішнім діаметром 64 мм і 72 мм. Щоб дізнатися, який діаметр вибрати, потрібно знати рік випуску авто, об'єм двигуна та діаметр коліс.

Підшипники, що випускаються в цих розмірах, є дворядними кульковими, які мають дві внутрішні обойми і їх не потрібно регулювати під час встановлення. Комплектація включає підшипник, ступичну гайку, два стопорні кільця, також іноді можна зустріти мастило в тубусі, яке необхідне для того, щоб встановити підшипник у маточину.

Який вибрати підшипник?

Підшипник General Motors є оригінальним підшипником передньої маточини даної марки авто, однак і найдорожчим. Як показує практика, прослужити рідну деталь може до 120 тис. км. Встановивши підшипник FAG також можна досягти пробігу до 100 тис. км.

Купуючи підшипник, потрібно пам'ятати, що на вартість виробу впливає не тільки розмір підшипника, а скоріше модель авто. Комплектація також буде різною. Так, якщо ви, наприклад, вирішите купити підшипник на ВАЗ 2108-2109, недорогий за ціною, то врахуйте, що ступична гайка на авео не підійде. А ми пам'ятаємо, що гайку завжди краще міняти разом із підшипником, а в даному випадку вона буде нижчою і замінити її буде неможливо.

 

Зламався підшипник? Ми знаємо, як вирішити це питання! На сайті нашого магазину представлені підшипники задньої та передньої маточини авео т250 всіх розмірів!

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі