УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Форд Транзит: які можуть бути наслідки поломки деталі?

03.02.2022
Підшипник маточини Форд Транзит: які можуть бути наслідки поломки деталі?, Фото

FORD — світовий гігант з виробництва легкових авто та комплектуючих до них. Перший завод з виробництва авто марки відкрився ще в 1977 році, який з того часу регулярно випускає на ринок автомобілі з дизельним та бензиновим двигуном. У нашому інтернет-магазині ви можете купити підшипник передньої та задньої маточини для Форда Транзит 1955 т 2006 року популярних виробників.

Зламався підшипник маточини на Форд Транзит: які можуть бути наслідки?

Експлуатація автомобіля зі зношеним ступичним підшипником — захід небезпечний, тому, як правило, досвідчені водії, намагаються якнайшвидше замінити деталь, тому що розуміють, якими наслідками це може загрожувати.

Рушення підшипника маточини може стати причиною втрати жорсткого закріплення колеса на осі. Адже саме підшипник утримує колеса на місці. А так виходить, що колесо просто може відірватися від маточини.

Зруйнований передній ступичний підшипник може спричинити втрату керованості автомобіля. Несправність заднього ступичного підшипника не менш небезпечна. 

Висновок можна зробити один — вибирайте надійних постачальників та встановлюйте тільки якісні ступичні підшипники на Ford Tranzit. 

Останні статті

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі 

Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge

20.03.2024

Підшипник муфти заднього мосту Nissan Rogue - це кульковий радіальний підшипник (6820-2RS), який дозволяє муфті вмикатися та вимикатися.... далі