УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Гольф 4

03.02.2022
Підшипник маточини Гольф 4, Фото

Кожен автомобіліст знає, що справні підшипники маточини — це запорука комфортної їзди. Однак, погодьтеся, що пересування на транспортному засобі має приносити не тільки задоволення, а й бути безпечним. І про це подбали конструктори сучасних автомобілів, оснастивши їх маточкою та підвіскою. Злагоджена робота цих невід'ємних елементів ходової частини авто робить рух комфортним та безпечним для всіх, хто в ньому знаходиться. А ось навіть найменша їхня несправність може призвести до того, що машина стане некерованою. Що може статися далі, навіть не хочеться думати.

Яку роль відіграє підшипник маточини Гольф 4?

Завдання підшипника полягає у зниженні сили тертя. І якщо маточина може витримати понад 100 тис. км пробігу без поломки, то підшипники виходять з ладу набагато раніше. І найчастіше це трапляється через неакуратну їзду або їзду нерівними дорогами.

Ознаки того, що ступичний підшипник гольф 4 вийшов з ладу

Помітили гул, що посилюється зі швидкістю руху авто? Це сигнал про те, що зламався підшипник. Не варто затягувати з ремонтом, оскільки не зробивши це вчасно, ви можете втратити керування транспортним засобом. Взагалі, спочатку візьміть за практику здійснювати регулярний належний догляд за підшипниками і вчасно їх змінювати. Таким чином ви зможете уникнути багатьох проблем.

Де можна купити підшипник задньої та передньої маточини Гольф 4?

Доступна ціна на товар, широкий асортимент та першокласне обслуговування — все це ви знайдете у нашому інтернет-магазині. Крім того, важливо зазначити, що ми продаємо товари із заводською гарантією. Тому, купивши будь-який підшипник у нас, ви будете впевнені в його якості і зможете без проблем усунути поломку.

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі