УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Меган 3

03.02.2022
Підшипник маточини Меган 3, Фото

Ступиця — це міцна база колеса. Вона потрібна для того, щоб з'єднати всі частини колеса в єдину конструкцію. Дана деталь характеризується досить високою міцністю і зламатися може тільки в результаті сильного удару. Інша справа — ступичний підшипник. Це такий самий важливий компонент авто, проте він потребує періодичної заміни.

Як підібрати підшипник маточини Меган 3?

  • вкажіть рік випуску та модифікацію вашого авто.
  • за номером кузова авто.
  • за номером запчастини в каталозі.

Ви отримаєте список підшипників, які відповідають вашому запиту. По фото ви зможете побачити, як виглядає підшипник та ознайомитись з його характеристиками. 

Де купити підшипник передньої та задньої маточини на Рено меган 3?

Електронний каталог нашого інтернет магазину пропонує великий вибір підшипників від провідних виробників. Ви завжди можете розраховувати на допомогу наших консультантів з технічних питань та оформити доставку замовлення у будь-якому місті України. Завдяки тісній співпраці з популярними вантажоперевізниками доставка товару здійснюється максимально швидко.

Пам'ятайте, що економія на підшипник — це економія на власній безпеці. Встановлюйте якісні деталі та купуйте їх за вигідними цінами у нашому інтернет-магазині.

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі