УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Москвич 412

03.02.2022
Підшипник маточини Москвич 412, Фото

“412-й” Москвич досі зустрічається на українських дорогах, хоча, треба, визнати, з кожним роком таких моделей стає дедалі менше. Серед головних достоїнств автомобіля можна відзначити надійність конструкції, великий дорожній просвіт і недороге обслуговування. Ще одна перевага — Визначити потрібні автозапчастини зазвичай не складає труднощів. Так, якщо вийшли з ладу підшипники маточини Москвич 412, завжди можна знайти потрібні моделі для усунення поломки. Москвич — це класична тривимірна модель, з плавними обводами кузова, практично вертикальними стійками даху та довгим відростком rdquo; багажника. Довжина автомобіля становить 4205 мм, а висота — 1500 мм. 

“412-й” Москвич — це класична тривимірна модель, з плавними обводами кузова, практично вертикальними стійками даху та довгим відростком rdquo; багажника. Довжина автомобіля становить 4205 мм, а висота — 1500 мм. 

Внутрішнє оформлення машини досить старомодно, проте були часи, коли він виглядав цілком гідно. Широкі безформні крісла оздоблювали передню частину салону, а плаский диван — задню. Цікаво, що підголівники були взагалі відсутні.

Одна з найпоширеніших проблем, яка може статися з автомобілем — це поломка ступичного підшипника. Ця деталь піддається зносу, тому її потрібно замінити і бажано зробити це вчасно.

Всі розміри підшипників маточини на Москвич 412 представлені на сайті інтернет-магазину.

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі