УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини Пассат б3. Причини несправності та як їх можна усунути?

03.02.2022
Підшипник маточини Пассат б3. Причини несправності та як їх можна усунути?, Фото

Про деякі банальні речі треба пам'ятати завжди. Наприклад, що надійна робити — це запорука довговічної експлуатації автомобіля. Тому коли будете підбирати запчастини, таки як підшипник маточини пасат б3, керуйтеся такими критеріями, як бренд, якість та вартість. Найідеальніший варіант, це підібрати деталі до конкретного автомобіля. Хоча це вибір кожного. 

Чому ламається підшипник маточини Пассат б3?

  1. Неграмотний монтаж Наприклад, деякі майстри в роботі з підшипником  ступиці використовують ударний інструмент, що робити категорично не можна. Це може призвести до істотного зниження ресурсу деталі навіть до 1 км пробігу.
  2. Постійна їзда нерівними та розбитими дорогами. Якщо ви входите в круті повороти на високій швидкості або вам доводиться часто їздити нерівними дорогами, то тим самим знижуєте експлуатаційну якість підшипника.
  3. Деталь забруднилася або мастила було недостатньо. Підшипник задньої або передньої маточини Пассат б3 потребує рясного мастила. Якщо її мало, це призведе до прискореної вироблення робочої поверхні тіл кочення. Також серед найпоширеніших причин поломки можна назвати попадання води в робочу порожнину або пошкодження пильовиків. 
  4. Придбання підшипника низької якості. Незважаючи на те, що на ринку можна знайти абсолютно будь-який підшипник за доступною ціною і при цьому не втратити якості, все ще можна зустріти підробку, яка через кілька тис. км просто розсипляться на очах.
Правильний підхід до експлуатації авто та вибору запчастин допоможе виключити перераховані вище причини. У результаті ви забудете про поломки та необхідність заміни на довгий час.  і на довгий час забути про заміну деталей. Ну а купити ступичні підшипники на Пассат б3 гідної якості та за вигідною ціною ви завжди можете у нашому інтернет-магазині.

Останні статті

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі 

Подшипники для велосипедов

19.04.2024

 Подшипники играют ключевую роль в плавном и бесшумном движении велосипеда.... далі