УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипник маточини ВАЗ 2101

03.02.2022
Підшипник маточини ВАЗ 2101, Фото

Підшипник маточини Ваз 2101, придбаний у нашому інтернет-магазині — це гарантія безпечної їзди. Купуючи продукцію у нас, ви пройдете ланцюжок посередників, а це означає, що покупка обходиться вам у набагато меншу суму. При цьому ви купуєте на 100% оригінальний товар. 

Ступові підшипники ваз 2101 — що потрібно знати?

Ступиця — невеликий, але важливий елемент ходової частини будь-якого автомобіля. Вона відповідає не лише за ходові якості транспортного засобу, а й за безпеку авто на дорозі.

Про це повинен пам'ятати та знати власник кожного автомобіля та регулярно перевіряти стан маточини. 

Будівля підшипника є досить простою. Деталь складається з наступних елементів:

  • Зовнішнє та внутрішнє кільце.
  • Сепаратор.
  • Кульки.

Обов'язковою умовою, виконання якої забезпечує тривалу справну роботу підшипника маточини, є герметичність. Втрата герметичності може бути чревата неприємними наслідками. Багато виробників наполягають на тому, що не слід проводити розгерметизацію запчастини, оскільки це може призвести до пошкодження пильовика і, як наслідок, заміни підшипника.

Як визначити несправність запчастини? Потрібно просто прислухатися до автомобіля. Якщо ви почуєте характерний скрип або шум, то, як правило, причина цього — підшипник, що вийшов з ладу. Полагодити таку деталь, на жаль, не можна, можна тільки купити нові підшипники маточини ваз 2101 і замінити ними старі. 

Щоб отримати велику інформацію з питань підшипників маточини, переходьте в картку товару нашого інтернет-магазину. 

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі