УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипники півосі ВАЗ 2107: Додати замітку Редагувати zametkу |

03.02.2022
Підшипники півосі ВАЗ 2107: Додати замітку Редагувати zametkу |, Фото

Підшипник півосі ваз 2107 вважається досить надійним вузлом, тому, як правило, виходить з ладу тільки через повне витрати свого ресурсу. Як тільки ви виявите, що деталь несправна, не відкладайте — замініть її на нову. Пам'ятайте, що не слід експлуатувати транспортний засіб з несправною деталлю, оскільки наслідки цього можуть бути найсумнішими.

Для чого необхідний підшипник півосі

Підшипник півосі забезпечує рівномірне обертання колісного диска та розподіляє ударні навантаження, що надходять від колеса на піввісь.

Як визначити несправність деталі?

Середній ресурс такого підшипника становить 100-150 тис. км. пробігу. Деякі деталі можуть прослужити і довше, інші — вийдуть з ладу набагато раніше. Водії, які практикують агресивну манеру їзди, особливо по нерівних дорогах, повинні бути готовими до того, що підшипник, встановлений у їхньому автомобілі, вийде зноситься дуже швидко. 

Той підшипник буде вважатися несправним, який повністю зносився або має механічні пошкодження. Однак це визначити можна лише, виконавши демонтаж. 

Що може статися, коли підшипник півосі вийде з ладу?

  • при обертанні колеса з'являється гул і скрегіт.
  • нагрівається центральна частина барабана.
  • на колесі з'являється люфт.

Який вибрати і як зробити заміну підшипника півосі ВАЗ 2107

Підшипник півосі — це цілісний пристрій, тому його неможливо відремонтувати, змастити або сильніше затягнути.  А якщо ви цього спробуєте зробити, то цим посиліть ситуацію.

Зверніть увагу, що якщо вийшов з ладу підшипник півосі, то велика ймовірність, що і з другим підшипником скоро почнуться проблеми. Тому, можливо, варто відразу поміняти обидва підшипники.

Вибираючи нову модель, віддавайте перевагу виробам відомих та перевірених виробників, а установку доручіть досвідченим автомайстрам.

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі