УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Підшипники маточини для автомобіля Таврія

03.02.2022
Підшипники маточини для автомобіля Таврія, Фото

Що робити, коли гуде підшипник передньої маточини? Де знайти якісну деталь, яка усуне, а не посилить проблему? На ці запитання ми знаємо відповіді — купуйте підшипники маточини на автомобіль Таврія у нашому інтернет-магазині. У нас ви знайдете підшипники всіх розмірів та тільки перевірених виробників.

Зламався передній підшипник маточини в Таврії? Потрібна термінова заміна!

Незважаючи на свій досить невеликий розмір, підшипники маточини є центральною частиною ходового транспортного засобу. Зважаючи на те, що робити постійно несе на собі суттєві навантаження, важливо здійснювати регулярний огляд та у разі чого замінити стару деталь на нову.

Несправний підшипник передньої маточини може негативно позначитися на роботі всього механізму, що може призвести до поломки інших деталей авто, дорожчих.

Будова деталь досить проста. Вона складається із зовнішнього та внутрішнього кільця, кульок та сепараторів. 

З'явився гул? Це буде свідченням того, що підшипник вийшов із ладу. Постійні поскрипування, які зникають при поворотах, також стануть ознакою поломки. У будь-якому випадку, на Таврії ви їздите або на іншій марці авто, вам доведеться зробити заміну підшипника задньої маточини.

Щоб придбати підшипник, ви можете перейти на картку товару на сайті нашого магазину. Там же ви можете отримати детальну інформацію про моделі підшипників та вибрати відповідний варіант за розмірами та ціною.

Останні статті

Підшипники ST491B ( DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони сіялки.

03.05.2024

Одним із найбільш часто запитуваних аграріями підшипників є: ST491B (аналоги DHU1 1/2 R209, FD209RB, PER.GFD209RPPB52) для дискової борони.... далі 

Підшипники для посудомийної машини

24.04.2024

Поломка побутової техніки може стати серйозною проблемою, особливо якщо це відбувається далеко від населених пунктів чи сервісних центрів. Своєчасне обслуговування та дбайлива експлуатація техніки допоможуть вам продовжити термін служби та уникнути дорог... далі