УВАГА! Мінімальна сума замовлення 150 грн.

Ступовий підшипник Опель Вектра А

03.02.2022
Ступовий підшипник Опель Вектра А, Фото

Автомобілі марки Opel успішно конкурують з автомобілями інших популярних марок. Серед усього модельного ряду виділяють Вектру А. За роки існування модель була випущена в таких кузовах як хетчбек і седан. Важливим вузлом ходової частини Опель вектра, як і будь-якого іншого авто, є автомобільна маточина. 

Завдання маточини полягає у сприйнятті великих навантажень та забезпеченні надійного з'єднання коліс з деталями гальм та підвіски. Принцип дії здійснюється за рахунок роликів підшипника, який дозволяє колесу та гальмівному диску здійснювати обертання. 

Де можна купити підшипник задньої та передньої маточини Опель Вектра А?

В інтернет-магазині “ВПК-Підшипник” ви можете купити потрібний вид підшипник для автомобілів вказаної марки з двигунами 1.4, 1.6, 1.7, 1.8, 2.0 та 2.5 л. В наявності продукція таких популярних виробників як FAG, SNR, SKF та ін.

Ми надаємо можливість придбати оригінальну продукцію або замовити аналоги підшипників. Підібрати потрібну модель можна, скориставшись каталогом — за роком та видом авто, за спеціальним кодом кузова або брендом. До ваших послуг — кваліфікована допомога наших менеджерів з технічних питань. 

Останні статті

Підшипник муфти заднього мосту Nissan X-Trail/Rouge

20.03.2024

Підшипник муфти заднього мосту Nissan Rogue - це кульковий радіальний підшипник (6820-2RS), який дозволяє муфті вмикатися та вимикатися.... далі 

Подшипники для роликов и скейтбордов.

15.03.2024

Краткая характеристика самых распространенных типов подшипников, которые используются для ремонта роликов и скейтбордов.... далі